Tänk att det var Hilmer

För 4 veckor sedan var vi på sista MVC besöket och bokade tid för igångsättning. Efteråt åkte vi ut till havet och tog med oss fika. Eftersom det var så fint väder tog jag även med mig kameran för att kunna ta några bilder på mig och magen. Vi pratade om att pyret skulle vara hos oss om en vecka och att vi då äntligen skulle få se vem som gömde sig där inne i magen. Vi hade då ingen aning om att vi redan dagen efter skulle få träffa vår lilla bebis. Tänk att det var just Hilmer som gömde sig där inne. Den lilla pojk som nu är en självklar del i vår familj och som vi älskar över allt annat på jorden.
Är så glad att vi fick förevigat hans sista dag i magen 💙! 


Fullspäckad vecka

Denna veckan har vi haft något planerat varje dag, inga stora saker men med en liten så kräver även små saker lite planering :).

Söndag: Min barndomskompis Lollo kom på besök. Hilmer fick en helt underbar filt som hon sytt till honom <3! 
Så roligt med handgjorda och personliga saker.

Måndag: BVC

Tisdag: Shoppingtur till Ikea för att köpa på oss handdukar mm för att hantera alla små kräkolyckor. På eftermiddagen kom de från Store och skulle äntligen byta ut underredet på vår soffa som vi reklamerat för över en månad sen. Underredet byttes ut men vi upptäckte sen att även det nya var trasigt. Många telefonsamtal blev det men ingen lösning. (Fortfarande vet vi inte hur vi ska få löst det så vi för en hel soffa)

Onsdag: Gick över till Emelie, Andreas och Axel på en mysigt fika. På kvällen kom Åsa med sina döttrar hit på lite bebisgos. Hilmer fick fina kläder av Åsa och Cecilia sen fick han även ett par fina shorts av Åsas dotter som hon på varit nere och köpt för sina egna pengar <3. Mitt hjärta smälta ju sönder och samman!!Torsdag: Hilmers farfar kom ner från Oxelösund för att få träffa honom för första gången. Blev massa gos!

Fredag: Farfar åkte hem på förmiddagen. Vi passade på att åka till Linette, Anders, Ebba och Linnea och hälsa på dem för vi har inte sets sen underverken kom till världen. Hilmer fick en underbar sommardress som han ska glassa runt i under varma dagar.

Lördag: Daniel, Jossan och Sigge kom på en fika och lite prat. Väldigt mysigt, ses ju på tok för sällan. Hilmer fick en go pyjamas som han ska ha när han blir lite större.

Ja som ni ser så har det varit mycket denna veckan :)! Hilmer har blivit bortskämd med både paket och gos :)! 

På måndag flyttar vi ut till landet så då blir det nog lite lugnare lunk!

7 kg kvar

Nu har det gått drygt 3 veckor sedan Hilmer föddes och 16 av mina 23 graviditetskilon är borta. De första 13 gick ju på en vecka sen har de andra 3 tagit 2 veckor att gå ner. Jag räknar med att det kommer sakta ner ännu mer nu och dessutom är det sommar och jag har planer på att bara njuta så får jag ta tag i kroppen sen. 

Tycker stundtals det är väldigt jobbigt att se mig själv i spegeln medans jag stundtals tycker att det är fantastiskt att kroppen ändå återhämtat sig såpass som den har. 
Jag kommer inte i mina gamla kläder pga höfterna och några gånger har jag stått gråtande vid garderoben. 
Hoppas att kunna komma i de i framtiden men tills dess använder jag mig av gravidjeans ;)!