Plus 1 kg

Idag stod vågen på 64,0 och det känns riktigt bra. Jag har inte spytt sedan i lördags och jag har bra aptit, nästan så jag undrar om den börjar bli för bra :).
Nu är nog det värsta illamåendet över så nu tror jag att vågen kommer gå uppåt istället för neråt. Hoppas bara jag inte får allt för god aptit för jag vill inte se ut som en val om denna graviditet går vägen. Fast iofs ser jag hellre ut som en val och får vårt lilla pyre till oss än att behålla kroppen och förlora pyret! Saker som tidigare varit viktiga gör mig känns helt plötsligt ganska världsliga!

Magen vecka 15

Nu tycker jag iaf att man kan skymta bebisput när jag inte har kläder. Bilden till vänster är från 13+1 och till höger 14+0 och om jag inte har blivit helt galen så har magen vuxit.

Vad tycker ni? Är det någon skillnad?

Välkommen vecka 15

Jag älskar torsdagarna då vi välkomnar in en ny vecka. Jag är fortfarande väldigt orolig att det inte ska gå vägen men varje dag som går är ett steg åt rätt håll och för varje vecka som passerar blir ju pyret starkare och starkare. Jag tycker att det hör hänt en del med magen det sista och snart borde det ju vara lite bebisput och inte bara svullnad eller hur? Tog två bilder med kläder på och nog putar det ut vid magen men för den ovetande ser jag ju bara väldigt tjock ut.