Han vinkar

Som jag försökt få honom att vinka här hemma men han har bara tittat på mig och sett ut att undra vad jag håller på med. I söndags kom första vinken, givetvis inte till mig utan till Emelie och sedan har det dykt upp då och då men inte på beställning. Igår när jag skulle åka och handla sa jag hejdå och vinkade och gissa om hela hjärtat blev eld och lågor när min lille älskling vinkar tillbaks <3! 

 


Äntligen köpt sittdyna

Jag har velat fram och tillbaks ett tag nu om jag ska köpa en sittdyna till vagnen eller egentligen inte om utan vad jag ska köpa för dyna. Jag har hela tiden varit inne på en inovidyna för jag tycker de låter så sköna men eftersom de finns i olika modeller har jag haft svårt att välja. För er som inte är bekanta med inovidynan är den tillverkad av menory foam, sånt material som tempur använder sig av. 
Den stora dynan är väldigt ombonad och go, mest till för de små som ännu inte sitter så stabilt i stora sittvagnar. Den lockade mig lite trots att Hilmer är väldigt stadig men jag tänkte ekonomiskt och valde medium som han kommer kunna ha länge. 
Nästa svåra val var färgen. Jag ville ha någon färg men igår blev jag så osäker på vilken som passar med vagnen. Valet föll tillslut på en mintgrön men när jag klickat hem den blev jag osäker igen. Har försökt föreställa mig kombinationen och efter många om och men är jag väldigt nöjd med valet och jag hoppas att Hilmer ska sitta riktigt gott nu :)Stark vilja

Hilmer har börjat få en otroligt stark vilja. Det är häftigt att se men det kan även bli lite frustrerande de gånger han inte vill samma sak som vi :). Natten till måndag ville han tex vara vaken och fast han var hur trött som helst gjorde han allt för att inte somna så vi låg vakna i 3h. Han drog ut nappen, satte in den, drog ut den, satte in den, sen drog han mig i håret, klappade händer, vände sig om, satte sig upp, och så höll han på. Tur jag har ett ganska stort tålamod :D!
Idag ville han absolut inte sitta still och klä på sig när vi skulle ut så jag fick jaga honom och ta på en bit i taget :D.
Jag älskar att se honom upptäcka världen och även att han upptäcker att han kan påverka sin omgivning är häftigt.
 
För det allra mesta kan jag se hans starka vilja som något positivt och de gånger jag håller på att tappa tålamodet så påminner jag mig själv om att han inte gör detta för att vara elak och då brukar jag hitta lite mer tålamod :D