Trött

Ungefär 5 av 7 kvällar lägger jag mig tillsammans med Hilmer, de andra två sitter jag uppe till 21, senast 22 bara för att det känns så tråkigt att somna 19-20 varje kväll.

Med Hilmer i magen kunde jag gå hem från jobbet och vila en stund, nu går inte det och det känns verkligen. 
Efter en dag på jobbet är jag helt slut och har nästan noll på energikontot. Känns väldigt tråkigt och orättvist emot Hilmer att jag inte orkar vara den mamma jag vill vara. 
Jag hoppas verkligen att jag får min graviditetspenning godkänd för då kommer jag kunna vila lite på förmiddagen och sen ha energi över till Hilmer och Johan på eftermiddagen/kvällen.

Bäst energi har jag på morgonen så nu ska jag passa på att städa lite innan den tar slut :)

Första utflykten

Igår lämnade jag en väldigt stolt och förväntansfull kille på förskolan. Han hade nämligen för första gången med sig matsäck. Tänk vad en så "liten" sak kan göra så mycket. 

Pratade med en vän om det stora i allt barnen gör och det är verkligen så att man som förälder blir varm i hjärtat för väldigt små saker, som tex att se ens barn gå med den lilla väskan med matsäcken :). 

20+4 hälsat på pappa

Äntligen har bebis sagt hej till Johan. Hilmer gjorde det tidigt, redan i vecka 18+2 men denna lilla är lugnare och det tog drygt 2 veckor till denna gång men lika mysigt :)