Min andra morsdag

Hilmer och Johan kom in till mig imorse med praliner och ett paket som det låg en klänning i. När jag kom upp var frukosten framdukad och vi åt ihop hela familjen. Är så tacksam för att få vara mamma till just Hilmer. Han är det finaste jag vet och ihop med Johan gör han mitt liv så värdefullt varje dag.


Såhär hittade jag mina älsklingspojkar sovandes idag på förmiddagen. Jag smälte hela jag. 

Under eftermiddagen firade vi min mamma och Hilmers mormor med middag och tårta. 
Helt enkelt en perfekt dag. Att klara själv

När vi varit på lekplatsen på vår gård och Hilmer velat åka rutchkana har han alltid bett om hjälp att komma upp. Jag har alltid sagt att han kan själv men det har han inte trott på, tills igår! Helt plötsligt så kämpade han som bara den och tog sig upp helt på egen hand och det gjorde han sen flera gånger om. Man såg verkligen hur stolt och glad han blev och det gjorde mig också både glad och stolt. 


Min lilla grabb är nyklippt


Igår var Hilmer hos frisören igen. Denna gång gick det mycket bättre än sist. Vi började prata redan några dagar innan om att han skulle klippa sig och att vi skulle gå till Lisa. Vi tittade även på bilder från de tidigare gångerna han varit his frisören och pratade om allt vad de har där, förkläde, sax, borste mm ☺️. 

Vi gick till affären innan och köpte russin och på telefonen satte vi på Daniel Tiger. Inga tårar, ingen panik och bara en glad, fin liten kille blev resultatet av detta. 

Är så otroligt nöjd med vårt val av frisör. Lisa är fantastisk och så go med vår lille kille. Hon är lugn, låter honom få veta vad hon gör och man märker att han känner sig trygg.