Nu pratas det för fullt

Hilmers språkutveckling har tagit en väldig fart. Nu pratar han mycket och hela tiden ☺️.
I helgen så gav farmor honom nappen och frågade om hon skulle följa med honom in och sova. Han gav tillbaka nappen med orden "nej tack" 😂.
När han sprang och lekte med bollarna så sa han plötsligt "sparka mina bollar". 
Jag höll på att tappa hakan. Han böjer ord, leker med dem och har börjat få till både 2 och 3 ordsmeningar. Han tecknar fortfarande en del men bara som komplement.
Så otroligt roligt att få vara med om detta och få höra allt nytt som han lär sig varje dag 💕


En underbar påskhelg

I helgen har vi varit uppe i Hallstahammar och hälsat på Johans familj. Det blir intensivt men väldigt mysigt och varje gång så känns det lika tråkigt att lämna. 
Vi åkte upp på torsdagen när Johan slutat jobbet, åt pizza med farmor, tog en promenad och la oss tidigt allihop (eller nej, Hilmer la ju sig 21 ihop med oss så för honom blev det ju sent).
På fredagen åkte vi iväg till kungsbyn och tittade på djur ihop med storkusinerna. Hilmer böev skrämd av fåglarna som skrek och ville hen direkt men efter en stund tinade han igen och var fascinerad av djuren och inte minst av fordonen. På kvällen blev det tacco och ännu en sen kväll för lilleman som såklart inte ville lägga sig. 
Påskafton började med att Hilmer fick lite påskpresenter och sen åkte vi för att påskpyssla ihop med kusinerna. Hilmer blev sugen på att smaka på färgen så han var inte med så länge 😅. 
Efter vilan åkte vi och tittade på kycklingar, tupp, hönor och kaniner och hämtade sen upp gammelmormor för att styra vidare hem till farmor för kalkonmiddag och leverans från påskharen. 
Ni är vi på väg hem och hoppas på att resan ska gå bra. Hilmer har sovit i snart 2h så vi har kommit en bit på vägen vilket känns skönt. 

Vi rockar sockorna

Idag är det som säkert många vet World down syndrome day och jag och Hilmer rockar såklart sockorna förbatt uppmärksamma denna dag. 
För mig är det oerhört viktigt att Hilmer lär sig respektera alla och förstår att alla är olika och att det är något bra.