Min första morsdag

Fick sovmorgon i morse och under tiden jag låg och sov åkte mina pojkar ner till affären och handlade god frukost. När de kom hem hörde jag att det skramlade och prasslade i köket och det blev nöstan som när man var liten och fyllde år och låg och väntade på att familjen skulle komma och sjunga :).
Till slut kom de in och "väckte" mig och jag fick komma ut till ett uppdukat frukostbord och dessutom stod det paket på bordet <3! 
En byxklänning, presentkort på tårtdecor och god choklad, ja Hilmer hade verkligen gått all in :)! 
När vi ätit och Hilmer sovit så åkte vi ut till landet och hjälpte till att röja där och sedan avslutade vi dagen med att vi bjöd mina föräldrar på middag. 

Kunde inte ha önskat mig mer av min första morsdag. Den var verkligen perfekt!!! 


Lek i regn

Igår var det verkligen inget roligt väder här. Det blåste och regnade i omgångar under dagen. Först på morgonen kände jag att vi skulle ha en mysa-inne-dag men ändrade mig efter lunch. Hilmer struntar ju i vilket väder det är, regnet och vattenpölarna är ju snarare roliga än jobbiga för honom. Barn behöver leka ute och mår bra av det även om man som vuxen inte älskar det alla gånger :).

Efter vår lilla lekstund ute var jag fylld med energi och att se Hilmer så lycklig är det bästa jag vet <3
(Att han dessutom helt utan att jag visade honom tecknade hund när jag pratade om hunden som gick förbi gjorde ju det hela ännu lite mer fantastiskt)
Minivarvet

Igår fick Hilmer springa sitt görsta minivarv och var nog med största sannorlikhet en av de yngsta löparna :D. I början av loppet blev han ledsen och jag fick ta upp honom en stund men sen lockade jag med gräs och då var det genast spännande. Efter det hittade han pinnar i mängder som han tog med sig in i mål. Han stannade till så fort folket runt om applåderade och ni kan ju tänka er hur fascinerande det är för en snart 1 årig liten grabb att det jublas och klappas.
Var iaf en väldigt glad kille som kom i mål tillslut <3