Lekdelen

Nu har jag kommit igång med Hilmer mys och lekhörna. Det är en bit kvar men är väldigt nöjd med hur det blivit än så länge:Hilmer sken upp när han såg myshörnan och sitter gärna där och bläddrar i böcker och givetvis river ut allt från hyllorna :).

Två steg

Igår tog Hilmer två steg. Både jag och Johan fick se det vilket var superhäftigt! Han vet ju inte vad han gör men att han har börjat träna på det är ju väldigt roligt att se. Liten är verkligen stor nu :)!

Planerar lek och mys hörna

Nu har vi röjt här hemma för att Hilmer ska få lite mer plats. Vi sålde barbordet, flyttade ut hörnskåpet i hallen och vitrinskåpet fick byta plats. Nu är ena delen av vardagsrummet väldigt tom och jag längtar efter att inreda det mysigt och lekinbjudande. 

Har suttit och kollat runt på nätet och letat efter sånt som passar. Vi har en begränsad budget så vi får göra det bästa av det :).
Helst hade jag velat måla om i vardagsrummet för jag gillar verkligen inte denna tapet men vi bor i hyreslägenhet och planerar att flytta om ett är så det blir att slänga pengarna i sjön. Gjort en ritning på hur jag tänker mig det. Nu ska jag bara handla det som behövs och sen börja fixa. Första turen går i eftermiddag ☺️.