En sprucken läpp och några skrapsår

Idag föll Hilmer och slog ansiktet i en träkant, han blir sällan ledsen men denna gång började han gråta med en gång. Johan tog upp honom och det rann ganksa mycket blod ur munnen. Jag fick honom i famnen och tröstade honom samtdigt som vi försökte få blodet att sluta rinna. Hela min hand och arm var full av blod samt en massa på Hilmers och mina kläder. Efter kanske 2 minuter var lilleman lugn igen och skulle upp och leka. När vi fick kollat närme såg vi att det tack och lov bara var ett jack i läppen och några skrapsår. 
Hanär lite svullen runt munnen man han äter och dricker som vanligt såhan verkar inte så brydd av det. Vi vuxna som var med tyckte nog det var mer obehagligt än Hilmer själv :).
 
 
 
 

Första havsbadet för i år

I fredags kväll åkte vi ut till havet efter middagen så Hilmer fick bada. Det blev en succé trots att han frös lite till en början.

Ny pool

Efter att ha spenderat 3 dagar inne pga att jag är sjuk så tog jag och Hilmer oss äntligen ut idag. Eftersom det var oerhört varmt ute tyckte jag synd om Hilmer som inte fick bada och ha det gott så frågade honom om vi skulle ta bussen ner och köpa en ny pool.
Det tyckte han var en toppen idé så så fick det bli.
Den nya poolen är mycket större än den gamla och det märktes inte minst när jag skulle fylla den. Vi har ingen slang så fyllde med hjälp av en hink och det tog 30-45min. Tur jag gjorde det när Hilmer sov för annars vet jag inte om det hade gått :).
Han blev överlycklig när han kom IT och såg sin nya pool och badade länge innan jag fick släpa in honom.