Gott nytt år

Pyret och jag vill önska er ett gott nytt år!
Nu ska vi fixa oss det sista innan vi åker till goda vänner för att fira in det nya året.

Bara en vecka kvar till RUL

Om en vecka så får vi veta hur pyret mår där inne. Är lite nervös för att något ska vara fel men jag har iaf fått klara livstecken vilken känns oerhört skönt. Har drömt så många mardrömmar om ultraljudet där läkare sagt att pyret inte lever, att jag inte varit gravid, att jag fått missfall mm. Nu det senaste har de drömmarna inte besökt mig så mycket vilket säkert är ett tecken på att min oro har minskat.
En vecka är ju kort tid med det känns ändå som en evighet :)! Men den som väntar på något gott...

På tal om gott så får jag passa på att önska er ett gott slut och ett gott nytt år!

Firar med en risifrutti

Låg i sängen och tittade på tv och kände mig hungrig men orkade inte gå upp och äta för var trött och hade borstat tänderna. Då plötsligt buffar det till i magen ordentligt, flera gånger. Jag låg bara och skrattade, Johan ville känna och det kom allt en buff på hans hand också. Underbara pyret! Tänk vad glad du gjorde oss. Jag läste på om fosterrörelser förut idag och där står det att det kan försvinna i flera dagar fram till v26 och att det är först då som man ska känna rörelser varje dag.
Jag har tur som har en så buffig bebis i magen helt enkelt, för jag har känt varje dag nu sedan 17+2 även om styrkorna på buffarna varierat.

När buffarna lugnat ner sig var jag pigg och fylld av energi så jag studsade upp och nu sitter jag här i sängen och firar med en risifrutti. Jag vet att det är onyttigt men jag fick i mig lite energi till mig och pyret och det är de som betyder något såhär mitt i natten :)!