Svårt att somna

Att vara utan napparna går bra, han är inte ledsen och har bara frågat några få gånger efter dem. Han har dock svårt att komma till ro när han ska sova och han somnar inte heller om på morgonen längre som han tidigare gjort. 

Det är såklart inget konstigt men han sover väldigt mycket mindre än han behöver så jag hoppas att det snart vänder <3. Idag blir första vilan på förskolan utan napparna, hoppas det kommer gå bra för han behöver verkligen sin dagsvila och där finns ju såklart inte tid för 1h nattning.

I det stora hela går det dock mycket bättre än vi förväntat oss och han är förståndig och förstår vad som händer och varför. 

Bilder från påsk

Har skrivit 2 inlägg om vår påsk som försvunnit i någon bugg på appen men gör iaf ett försök att ladda upp bilderna från förra helgen som kan sammanfattas som fantastisk <3


Första natten utan napp

Igår efter förskolan fick Hilmer ta med sig en påse med sina nappar och så åkte vi till en stor leksaksaffär. 

Väl där hittade han först en vattenskoter, men en sak för 99:- kändes inte okej när man lämnar bort sina nappar som man haft i drygt 1000 nätter så vi visade honom till de stora grävmaskinerna då det är vad han pratat om innan att han ville köpa. 
Han valde en stor catpillar och så ville han gå mot kassan, frågade om han inte skulle titta efter en lastbil också som han pratat om men det tyckte han inte. 
Där framme vid kassan fanns schleichdjuren och vi sa att han gärna fick välja ett djur också, ja som sagt att lämna bort napparna är värt mycket. Han hick fram och valde en gräsand :).

När han kom till kassan (där jag varit innan och förberett dem) så fick han lämna fram sina nappar. Han var lite tveksam men det gick kanon och vi tog med oss alla roliga leksaker ut.

När vi satt hemma och lekte med grävmaskinen kom han på att han glömt köpa en lastbil, jag och Johan pratade och sa att han kan få det sen om ett tag om detta går bra :).

När han blev trött och ville lägga sig frågade han efter sina nappar och han ville vi skulle åla tillbaka och hämta dem. Han var inte ledsen utan mer längtig men det gick över fort och han somnade gott. På natten när han vaknade frågade han som vanligt efter napp men när jag påminde honom om att vi inte har några somnade han om utan protest. 
Han vaknade lite tidigare än vanligt men vad gör det. Min fantastiska lilla killa har klarat sin första natt utan napp <3!!!!