Ont i ljumsken

Har till och från fått väldigt ont i ljumsken. Känns inte som att det är en bra tajming att få det nu såhär nära förlossningen men kan inte göra så mycket åt det.
Igår hade jag ont en stund på morgonen precis när jag gått upp och idag kom det under min promenad hem från jobbet.
Ska lägga mig och vila lite så hoppas jag att det försvinner snart igen.

Har trots detta en väldigt bra dag. Att komma till jobbet och träffa arbetskamrater och barn ger så mycket energi och glädje. 



Kommentarer :

#1: Malin N

Usch tycker synd om dig som bara går och väntar nu. Är ju drygt nog sista veckorna/månaden men att behöva gå över tiden är frustrerande.
Sa till Johan i veckan att jag tror att det drar igång imorgon natt och att bebisen kommer på söndag ;)
Undrar om det kan vara en släng av foglossning?! Låter onekligen som det.
Fast förhoppningsvis kommer ju bebisen när som helst så du slipper nog dras med det nåt längre tag.
Kramar!

Svar: Hoppas sååååå att du har rätt gällande datum men just nu känns det som jag ska vara gravid förevigt :)! Ska dock inte klaga för mycket för jag mår ju ganska bra men mina 23 (!!!) extra kilon känns ju nu. Ja jag börjar undra om det onda kan ha med graviditeten att göra. Jag kan ju röra mig för det mesta men ibland hugger det till så jag tror att benet håller på att trilla av, hoppas att det blir bättre imorgon :)! Får hoppas att Johan inte kommer till jobbet nästa vecka men min känsla säger att han kommer jobba nästa vecka också innan vi går på 8 veckors ledighet med bebis. Kramar
lillapyret.webblogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :