Snutte

På babyshowern fick vi en grön geggamoja-snutte från min syster. Vi har börjat introducera den för Hilmer och den gör succé. Dock så har det redan hänt att den behövts tvättas pga lite reflux så därför har vi idag beställt hem 3 till så att han inte ska behöva vara utan. Än så länge plockar vi bort den när han somnat för vi är lite rädda för kvävningsrisken men det känns inte som att det bör vara någon fara. Ska kolla med BVC för säkerhetsskull och se vad dem säger. 



Helt underbart att de finns i så många fina färger.
Tycker dessutom de är perfekt som presenter då de är supermjuka och gosiga. 

Kommentarer :

#1: SW

Är inte helt säker, men skulle det månne vara okej att lämna snuttis sedan då han kan vända sig från mage till rygg? Tror att vi plockade bort ännu längre med storebror, men är inte helt säker :) vi gjorde som du och frågade BVC :)

Svar: Kan nog stämma, låter rimligt iaf :)!!!
lillapyret.webblogg.se

skriven
#2: LindaViola - mamma till två!

Svea har massa snuttar, men en favorit verkar vara den som jag hade när jag var liten. Den är väl "inkörd" så att säga. Redan fransig och sliten. Haha. Annars är det ett lejon som är den stora favoriten. Så jäkla söt är hon när hon skall sova och gosar med lejonet :)

Svar: Ja men hon är ju så stor och duktig nu eran tjej så hon skulle bu kunna flytta huvudet :). Lägger jag Hilmer på mage lyfter han inte huvudet :). Han har inte riktigt fattat grejen :)
lillapyret.webblogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :